Bakkerij De Winter, uw artisanale meesterbakker

Pure kracht van ambacht
Uw brood elke ochtend kraakvers uit de oven en met liefde gemaakt? Dan haalt u het bij Bakkerij De Winter. Want wij zijn niet zomaar een warme bakker, we werken volledig artisanaal. Met natuurlijke ingrediënten en een traditionele bereiding geven we uw brood, gebak en koffiekoek de volste smaak. Zo geniet u van een onvervalste, zuivere smaak.

 

Zelfgemaakt en zalig zoet
Een feest is niet compleet zonder lekkernijen van Bakkerij De Winter. Onze ambachtelijke patisserie biedt u het fijnste gebak en de heerlijkste marsepein. Bovendien bereiden we tijdens de feestdagen een extra assortiment van kerststronken en feestelijk banket. Welk dessert kiest u voor uzelf én uw gasten?

 

Heerlijk roomijs
Gedurende het hele jaar maken wij uw artisanale ijstaarten op bestelling. En van Pasen tot september mag u helemaal in uw nopjes zijn, want dan biedt Bakkerij De Winter u haar zelfgemaakte roomijs aan. Ambachtelijk en vers schepijs om uw vingers bij af te likken. Kom snel uw portie halen!

 

Tevreden klanten
Door onze klantvriendelijkheid en productkwaliteit staat Bakkerij De Winter al meer dan 23 jaar tot uw dienst. Mond-tot-mondreclame bezorgt ons nog steeds veel trouwe klanten in Wetteren, maar ook daarbuiten. Veel mensen komen van ver hun favoriete brood, koek of gebak bij De Winter halen. Komt u zelf ook eens proeven?

 

Wij zijn voor u open:

van dinsdag tot vrijdag:       van 07.00 tot 12.30 u en van 13.30 tot 19.00 u
op zaterdag:                        van 07.00 tot 12.30 u en van 13.30 tot 18.00 u
op zon- en feestdagen:       van 07.00 tot 12.30 u en van 13.30 tot 17.00 u

 

U vindt ons in de Kapellendries 70, 9230 Wetteren.

Bellen doet u naar 09 369 11 91.

We helpen u met plezier verder.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review